Qua geluid kunnen we nooit goed genoeg scoren. Dus een goede headset is van levensbelang. Razer laat weer een pareltje van een headset zien.

Voortbouwend op de reputatie van de Razer BlackShark V2 Pro voor PC zijn deze console-edities op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van PlayStation- en Xbox-esports. Ze bieden scherpe audioprecisie, stemhelderheid, batterijduur voor langdurige gamesessies en blijvend comfort. In samenwerking met elite esports-pro’s zoals Hakis (Alliance) en Shotzzy (OpTic Gaming), zijn de console-edities van de BlackShark V2 Pro afgestemd op de strenge eisen van top-tier competitieve consolegaming. 

De BlackShark headset is niet voor niets zo herkenbaar onder esports-pro’s en hardcore gamers. Deze headsets zijn getuned voor Xbox en Playstation. Door gebruik te maken van onze positie als top gaming headset merk, hebben wij nauw kunnen samenwerken met pro gamers om de basisprincipes van een esports headset te verfijnen. Ook introduceren we upgrades waarvan we weten dat zeer competitieve gamers ernaar op zoek zijn.

zegt Nick Bourne, hoofd van Razer’s Console, Mobile & Streaming Division.

Beste-in-class audio met de Razer™ HyperClear Super Wideband Mic

Net als bij de PC-editie behouden de console edities hun high-definition, pro-niveau stemkwaliteit door middel van de Razer™ HyperClear Super Wideband Mic. De next-gen afneembare microfoon overtreft de verwachtingen van draadloze headset microfoon prestaties. Het vangt de stem in detail op door middel van een breder frequentiebereik van geluid. Het resultaat is dat elke shotcall met teamgenoten duidelijk doorkomt, met rijke, natuurlijke tonen.

“Deze headset is een game-changer: superlicht, waanzinnig comfortabel en wedstrijdklaar. Plus, de helderheid van de microfoon is onverslaanbaar. Deze console-headset is gemaakt voor esports,” zegt Brandon “Dashy” Otell, professioneel Call of Duty-speler voor OpTic.  De microfoon wordt aangevuld door BlackShark V2 Pro’s geavanceerde, zelfontworpen TriForce Titanium 50mm Drivers. De titanium beklede diafragma’s zijn gecombineerd met perfect afgestelde en onboard audioprofielen van esportspelers. Gamers ervaren zo duidelijke audiohelderheid en scherpe geluidssignalen, wat zorgt voor een concurrentievoordeel. 

Betrouwbaarheid en professioneel-afgestemde FPS-audioprofielen

Gamers kunnen dezelfde audio ervaren als professionals in competitief spel, doordat deze headset is afgestemd in samenwerking met een aantal van de beste esportsatleten. De BlackShark V2 Pro voor PlayStation en Xbox wordt geleverd met onboard geluidsprofielen die zijn afgestemd op Apex Legends, Call of Duty en Fortnite. Xbox-gamers kunnen hun game/chat audiobalans ook direct op de headset aanpassen, zonder dat er extra software nodig is.

De headset is uitgerust met Razer HyperSpeed Wireless, een toonaangevende 2.4GHz draadloze verbinding die zorgt voor high-performance, low-latency competitief spel met geluid dat perfect is gesynchroniseerd met de game. Met ingebouwde Bluetooth en Razer’s SmartSwitch on-device controle, kunnen gamers naadloos schakelen tussen een 2.4GHz of Bluetooth-verbinding op hun headset. 

Ultralicht ontwerp en luxe comfort

De BlackShark V2 Pro heeft een ultralicht ontwerp, met een gewicht van slechts 320 gram. Dit lichtgewicht ontwerp zorgt voor moeiteloze speelsessies, zodat spelers zich op de overwinning kunnen concentreren.

Het gaat niet alleen om het gewicht: de hoofdband heeft een zacht, drukvrij kussen dat zorgvuldig is gemaakt om de optimale ondersteuning te bieden. Er is geen tekort aan comfort, zelfs niet tijdens langdurige gamesessies. Dankzij de passieve ruisonderdrukking van de zachte traagschuim oorkussens worden spelers meegesleept in een wereld van geluid, zonder verdere afleidingen. 

Toonaangevende functies

De BlackShark V2 Pro voor console verkleint de kloof tussen console en PC-gaming door de beste competitieve eigenschappen voor pro-gamers te versterken. Met zijn lange batterijlevensduur (tot 48 uur op console en tot 70 uur op PC), krachtige microfoon, scherpe audio en goed comfort is het een waardige tegenhanger van de PC-variant. Ook is deze headset gebouwd voor esports binnen het consolegaminglandschap.

Razer BlackShark V2 Pro voor Xbox kost je €219,99 – Razer BlackShark V2 X voor Xbox gaat je €59,99 lichter maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties