Nieuwe auto’s, circuits en meer in F1® Manager 2023!

Het nieuwe seizoen van de intense wereld van de Formula 1® komt tot leven in F1® Manager 2023. Op 31 juli kun je met de game aan de slag. In aanloop naar release tonen de ontwikkelaars een laatste keer beelden. Kijk je mee?

Vorig jaar kwam voor het eerst een F1 Manager game uit. Onze redacteur Jeff heeft zich er prima mee vermaakt, zoals je hier hebt kunnen lezen.

F1 Manager 2022 is op alle fronten een ‘new kid on the block’, maar het lijkt alsof de game al jaren uitkomt. De game is sfeervol, modern en volwassen. Besturen op de console met een controller is supermakkelijk en instappen als je nieuw in het genre bent wordt je makkelijk gemaakt. Uiteindelijk gaat het erom of de game je het gevoel kan geven van een echte F1 teambaas en daar is het 100% in geslaagd. Helemaal foutloos is de game niet, meer onvoorspelbaarheid en een betere AI voor de tegenstander zou fijn zijn.

XBNL-review F1 Manager 2022

Inmiddels zijn we een jaar verder en is het bijna tijd voor een nieuwe editie van de game. De ontwikkelaars beloven een aantal verbeteringen, een dikke 23 races, zes F1® Sprints, nieuwe auto’s, nieuwe circuits (zoals het stratencircuit van Las Vegas), nieuwe coureurs en nieuwe uitdagingen. In bovenstaande trailer kunnen we alvast een eerste indruk krijgen. Ga jij de game op 31 juli 2023 spelen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
9 maanden geleden

De reviews elders geven de indruk dat er niet veel veranderd is. Ik wacht nog even die van jullie af.