Veel Gears nieuws tijdens de Inside Xbox Gamescom Special

Met nog drie weken tot release kan het ook niet anders dat Gears 5 een prominente plek heeft tijdens de Inside Xbox live stream vanaf de Gamescom. Wat voor nieuws is er besproken?

We volgen het Gears 5 nieuws nauwgezet op onze redactie. Diegenen die regelmatig de website bezoeken hebben hier al de hands-on preview bevindingen kunnen lezen over de online multiplayer. Met het publiceren van de trailers over de Escape mode en de trailer waarin wordt laten zien hoe je in Gears 5 je eigen levels kunt bouwen (ja, je eigen levels bouwen, je leest het goed!), was het enkel nog maar wachten op meer uitleg over de Horde mode. In bovenstaande en onderstaande trailer kom je hier alles over te weten!

Xbox One X Gears 5 Limited Edition

De Gears (of War) franchise is één van de vlaggenschepen van Xbox. En bij zo’n grote titel hoort natuurlijk de nodige merchandise. Zo wisten we al dat er een limited edition Xbox One X ontwikkeld is. Veel fans van de franchise vroegen zich echter af hoe deze insane slicke console ontworpen is. In onderstaande trailer laten de ontwikkelaars het je zien!

Gears POP! releasedatum

Maar behalve nieuws over Gears 5 is er ook nieuws over Gears POP! te delen. Je weet wel, dat turned-based Gears spelletje voor op je mobiel, met die ‘funko!’ Gears poppetjes. Goed nieuws voor diegene die op Gears POP! zaten te wachten. De game komt op 22 augustus al uit en is te downloaden op verschillende mobiele platformen.

En tenslotte de kerst op de taart…

Wat is er epischer dan met je personages uit twee van je favoriete Xbox franchises in één game te spelen? Nou, vrij weinig, moeten ze gedacht hebben bij The Coalition. In Gears 5 gaat het namelijk mogelijk zijn om met Halo characters in Gears te spelen. Hoe tof is dat? Check de trailer!

Zoals je leest is het een flinke dosis Gears nieuws. De komende dagen reizen we met de voltallige redactie af naar de Gamescom. Mocht er nog meer Gears nieuws gedeeld worden komende dagen dan lees je het uiteraard op onze website!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties