Check deze insane vette Gears 5 Limited Edition Xbox One X

Na lang wachten en vele geruchten is vandaag dan eindelijk een Gears 5 bundel aangekondigd. En wat voor een bundel! Kijk je de aankondigingstrailer met ons mee?

Nog een paar weken en dan kunnen fans van de Gears of War franchise ein-de-lijk met het nieuwste deel aan de slag. Gears 5 komt op 6 september uit voor diegene die de Ultimate Edition in de pre-order hebben staan. Maar misschien moet je toch gaan overwegen of je deze reservering niet van een flinke upgrade wilt voorzien. Want vanaf vandaag kun je namelijk de insane vette Xbox One X gears 5 Limited Edition gaan bestellen.

De Xbox One X Gears 5 Limited Edition wordt een 1TB console en komt tevens met een unieke limited edition wireless controller. Ook krijg je bij de aanschaf alle voorgaande Gears of War games. Deze super strakke console gaat voor €499,99 over de toonbank.

Gears 5 – Online multiplayer

Gears 5 beloofd weer voor keiharde cover-based shooter actie te zorgen. Vorige week heb je dat wellicht al zelf kunnen ervaren tijdens de Tech Test. De eerste bevindingen uit deze test van de online multiplayer heb ik in een hands-on review beschreven die hier te lezen is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments