RoboCop: Rogue City, een game die de fans van de film wil behagen

Een nieuwe game gebaseerd op de klassieke film “RoboCop” komt op 2 november 2023 uit voor Xbox Series X|S. De game, genaamd RoboCop: Rogue City, belooft de spelers de kans te geven om in de huid van de cybercop te kruipen!

De ontwikkelaars van Teyon hebben nauw samengewerkt met MGM Interactive, de rechthebbende van RoboCop, om trouw te blijven aan het bronmateriaal. Ze hebben ook de stem van Peter Weller, de originele acteur die RoboCop speelde, ingehuurd om het personage tot leven te brengen.

De game zal elementen bevatten zoals donkere humor, jaren 80 sfeer, retro sci-fi en vroege cyberpunk om de sfeer van de films na te bootsen. De spelers zullen ook te maken krijgen met morele dilemma’s en psychologische uitdagingen die voortvloeien uit RoboCop’s bestaan als een cyborg gemaakt van het brein van een vermoorde politieagent. In bovenstaande trailer krijgen we een mooie indruk van de game.

RoboCop: Rogue City is nu beschikbaar voor pre-order op de Xbox Store. De game is vanaf 2 november 2023 op de Xbox Series X|S te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties