Ritmische puzzel co-op game ‘Super Crazy Rhythm Castle’ nu te spelen!

We mogen weer een nieuwe rythme game op de Xbox verwelkomen. Wat mogen spelers van Super Crazy Rhythm Castle verwachten?

Super Crazy Rhythm Castle is ‘chaotische ritme-avontuur’! De game combineert ritmische gameplay met co-op puzzel elementen. De game is solo of met maximaal drie vrienden te spelen. Hoe doel is om het kasteel te veroveren en ritme is jouw wapen.

Het persbericht van de ontwikkelaars beschrijft de game als volgt:

  • Avontuur in absurditeit: Een onvergetelijke reis met een vrolijke noot en een tikkende voet. Ga op in de muziek en de waanzin. Onwaarschijnlijke helden, nader Rhythm Castle! Binnen wacht de losgeslagen koning Ferdinand, klaar om zijn kroon te verdedigen en je dag te verpesten. Overwin zijn bizarre uitdagingen en versla hem in zijn eigen spel. Gooi bonen in een oud ritueel. Schakel een gigantische aubergine-dj uit. Gooi jus over kleine vleesmensen om redenen die nog duidelijk zullen worden. En houd intussen de maat!
  • Geweldige soundtrack: Met meer dan 30 tracks, plus verborgen extra’s, hoor je rock, hiphop, dubstep en nog veel meer dat je niet meer uit je hoofd krijgt.
  • Waanzinnige co-op: Chaotische coöperatieve gameplay die leuk en toegankelijk is. Geen expert in ritmespelletjes? Elke speler kan muziek maken in drie- of vier-knops modus, of er even uitspringen om te puzzelen terwijl je maatje de maat houdt! Of je nu solo speelt of samen met vrienden, bereid je voor op waanzin en ga de uitdagingen van Rhythm Castle aan.
  • Multitaskchaos: Van muzikale escaperoom tot liftarcade, je zult buiten de maat moeten denken om de streken van de koning voor te blijven. Combineer muziekspel met lastige opdrachten en knallende actie om elk level op te lossen!
  • Herbeleef het ritme: Ga je voor goud? Ontgrendel en speel elk nummer in het Music Lab. Geen onzin, gewoon puur ritme!
  • Baanbrekend: Van de zieke geest achter Super Crazy Guitar Maniac Deluxe, de sensationele flashgame. Het ritme leeft voort in Super Crazy Rhythm Castle!

Super Crazy Rhythm Castle is vanaf vandaag te spelen en is beschikbaar voor zowel Xbox Series X|S als Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties