Cyberpunk 2077 Xbox Series X|S nu beschikbaar

CD Projekt Red kondigde vandaag aan dat Cyberpunk 2077 zojuist zijn nieuwste gratis update heeft ontvangen, waarmee spelers kennis kunnen maken met de Xbox Series X|S versie van de game.

Met Patch 1.5 – Next-Generation Update profiteert Cyberpunk 2077 van de extra kracht van de Series, waardoor ray tracing-functies en 4K met dynamische schaling op Xbox Series X mogelijk worden, snellere laadtijden en een verscheidenheid aan andere visuele en technische verbeteringen.

De studio heeft twee video’s met gameplaybeelden van de Xbox Series X en PlayStation 5 vrijgegeven. Spelers die de game willen uitproberen voordat ze hem kopen, kunnen dat doen via een gratis, in de tijd beperkte next-gen trial die beschikbaar is op Xbox Series X|S en PlayStation 5. De trial is 30 dagen beschikbaar, tot 15 maart en geeft spelers de optie om hun avontuur na aankoop voort te zetten. Op dezelfde manier kunnen degenen die met hun walkthrough zijn begonnen op Xbox One en PlayStation 4, hun opgeslagen spelstatus overzetten naar de respectieve next-gen versie. Details over het overdrachtsproces zijn te vinden op de website van Cyberpunk. De nieuwe update is ook uitgerust met een groot aantal veranderingen en verbeteringen voor alle versies van Cyberpunk 2077. Deze variëren van verdere prestatie- en stabiliteitsoptimalisaties, tot tweaks aan de gameplay en economie, de open wereld van het spel, kaartgebruik, samen met nieuwe interacties voor relaties en een gereviseerd Fixer-systeem. Verder zijn er ook nieuwe stukken gratis extra content geïntroduceerd, waaronder verhuurbare appartementen, nieuwe uitrusting, personage-aanpassingsopties en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments