Star Trek: Resurgence komt op 23 mei uit

Ik ben fan van Star Trek. Nu volop naar Picard aan het kijken. De serie weet mij al sinds mijn jeugd (en dat is heuuuul lang geleden) te boeien. Maar een goede game, die heb ik er nog niet van gezien. Gaat dat veranderen?

Dramatic Labs heeft aangekondigd dat Star Trek: Resurgence, de aankomende interactieve verhalende game die zich afspeelt in het beroemde sci-fi universum, nu een releasedatum heeft. De studio heeft ook een groot aantal screenshots van de game vrijgegeven, waarop iconische personages als Spock te zien zijn en gevechten worden getoond, evenals een verscheidenheid aan scenario’s binnen het verhaal.

Star Trek: Resurgence  speelt zich kort na de gebeurtenissen van Star Trek: The Next Generation af. De titel stelt spelers in staat om hun eigen keuzes te maken in een verhaal dat de morele conflicten en diepere thema’s van het Star Trek-universum behandelt. Van de ontwikkelaars:

Star Trek: Resurgence is een gedurfde interactieve verhalende game die zich kort na de tijdlijn van Star Trek: The Next Generation afspeelt. Een arbeidersopstand bedreigt de wankele vrede tussen twee buitenaardse beschavingen, en Starfleet wordt gedwongen om in te grijpen. Spelers beleven het conflict en het grotere mysterie vanuit twee belangrijke perspectieven. Eerste officier Jara Rydek van de U.S.S. RESOLUTE maakt deel uit van het diplomatieke gezantschap onder leiding van ambassadeur Spock dat een oplossing moet vinden – en de uiteindelijke bron van deze gespannen situatie moet blootleggen. Bemanningslid Carter Diaz belicht het verloop van de missie vanaf het benedendek en is op geheel eigen wijze bij de gebeurtenissen betrokken. Gedurende het aangrijpende verhaal kunnen spelers als nooit tevoren interacteren met het Star Trek-universum, met momenten van authentieke actie en kritieke beslissingen die het bredere verhaal op subtiele en onverwachte manieren vormgeven.

Star Trek: Resurgence komt op 23 mei uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties