Project Cars 2 is één van de titels die ook een upgrade heeft gehad voor de Xbox One X. Nu is er een clubje mensen die er wel wat meer van hadden verwacht, waaronder ook de ontwikkelaars van Slightly Mad Studios zelf. Daarom krijgt de game binnenkort gewoon nóg een upgrade.

Zoals dat hoort tegenwoordig is er ergens iemand geweest die de Xbox One X-versie tegenover die van de PS4 Pro heeft gezet om te kijken welke nou het beste is. Wat bleek? Die van de X is beter, maar niet idioot veel. Op de PS4 Pro bleek de game tot 1440p te gaan, op de Xbox One X tot 1620p. Best een verrassende uitkomst eigenlijk, omdat Slightly Mad Studios ons veel meer beloofd had.

Dit is echter nog niet alles, want we hebben nog een eigenaardigheidje. Mocht je toevallig de demo van Project Cars 2 gespeeld hebben en daarna de volledige game hebben gekocht, dan kan het je opgevallen zijn dat de demo er beter uitzag. Inmiddels heeft Slightly Mad Studios ons laten weten dat de demo wel de volledige enhancements heeft, maar de volwaardige game nog niet. Zelf zeggen ze er het volgende over:

Project Cars 2 krijgt binnenkort een update met features als verbeterde resolutie, verbeterde visuals en verbeterde performance. Deze features zijn zelfs al beschikbaar in de demo, maar zitten nog niet in de volledige game, vandaar dat we ze gemist hebben.

Dus wees gerust, er wordt aan gewerkt. Mocht er iemand in je vriendenkring met een PS4 Pro zitten, laat hem dan nog maar even in de waan dat zijn console min of meer gelijkwaardig is aan jouw Xbox One X, binnenkort dus niet meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties