Fast and Furious Crossroads komt in augustus

Het was alweer een tijdje stil rondom Fast and Furious Crossroads, maar nu kwam daar ineens het bericht naar buiten dat de game niet meer in mei uitkomt, maar in augustus.

Fast and Furious Crossroads zou deze maand uitkomen, maar een concrete releasedatum was er niet. De maand mei is zo goed als afgelopen en we hoorden er maar niks meer over. Nu kwam uitgever Bandai Namco met het bericht dat de game uitkomt op 7 augustus.

Met deze aankondiging brachten ze ook meteen maar een nieuwe gameplay trailer. Ik denk dat je een enorme Fast and Furious-liefhebber moet zijn om hier halsreikend naar uit te kijken.

Fast and Furious Crossroads gaat verder met het verhaal zoals dat in de films is ingezet. Acteurs Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson werken mee aan de game en daarnaast mogen we ook een aantal nieuwkomers verwelkomen zoals Sonequa Martin-Green en Asia Kate Dillon.

Hebben we een beetje zin in het nieuwste project van Slightly Mad Studios, of zijn ze daar gewoon knettergek dat ze met deze game komen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments