Yes, voer voor de fanboys! Mocht je nou al tijden een verhitte discussie voeren over waarom de Xbox One X beter zou zijn dan de PS4 Pro, de game director van project Cars 2 helpt je een handje.

Uiteraard roept Microsoft zelf al een tijdje dat de multi-platform titels op de Xbox One X het best gaan draaien. Hoewel dit nog even afwachten is, lijkt de gamedirector van Project Cars 2, Stephen Viljoen, dit nu ten minste voor zijn eigen game te bevestigen. Hij zei namelijk dat mensen die op de Xbox One spelen, de beste en mooiste versie op console zullen gaan zien.

Ik kan je niet exact vertellen hoe alle sliders staan op de Xbox One X ten opzichte van de PS4 Pro, maar ze zullen uiteraard hoger zijn op de Xbox One X. Er zal dus een significant, merkbaar verschil zijn, want je hebt betere hardware.

Als je puur naar de specs van beide consoles kijkt, dan lijkt dit ook logisch. Volgens Microsoft heeft de Xbox One X zo’n 40% meer power dan de PS4 Pro, dus dan zal alles af hangen van optimalisatie.

Heb je genoeg knaken over en een dikke NASA set-up als pc? Dan krijg je daar nog altijd de mooiste versie van de game voor. Desondanks wil Viljoen nog wel kwijt dat de Xbox One X een geweldig stukje hardware is en dat hij niet kan wachten om er het maximale uit te halen.

22 september komt Project Cars 2 uit maar van de Xbox One X graphics kunnen we natuurlijk pas na 7 november genieten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments