Fast & Furious Crossroads aangekondigd voor de Xbox

De Game Awards zijn weer achter de rug. Naast prijzen die uitgedeeld zijn werden er ook een aantal nieuwe dingen aangekondigd. Zo weten we nu de naam en het uiterlijk van de nieuwe Xbox, maar er werden ook een aantal nieuwe games aangekondigd. Eentje daarvan is Fast & Furious Crossroads.

Er gingen al wat langer geluiden rond dat Slightly Mad Studios, bekend van Project Cars, bezig zou zijn met een Fast & Furious game en dat blijkt nu te kloppen. De game werd door niemand minder dan Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson aangekondigd, of zoals ze in de films heten Dominic Toretto, Letty Ortiz en Roman Pearce.

De trailer geeft eigenlijk direct al een echte Fast and Furious vibe af. Vette wagens, dwaze stunts en een lekkere soundtrack. Hoe dit zich gaat vertalen naar gameplay is nog niet helemaal duidelijk, maar wie de films kent zal er vast wel ideeën bij hebben.

Volgens Bandai Namco, die de game uit gaan geven, is het een ’team-based, vehicular-heist action game’. Spelers reizen van de straten van exotische locaties naar de schimmige wereld van de internationale spionage terwijl ze overvallen op hoge snelheid uitvoeren en stunts uithalen om een nieuwe dreiging het hoofd te bieden.

Ik ben benieuwd, vooral ook omdat ik best fan ben van de films. Kan Slightly Mad Studios de vloek van de filmgames doorbreken? Volgend jaar mei weten we het. Kijken we hier wat naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments