Met de Dreamsnaps update kan je Moonstones op een hele andere manier verdienen.

De hype rondom Dreamlight Valley is stervende binnen onze community, maar wellicht weet de game middels updates weer leven in onze Valleien te blazen. De aankomende Dreamsnaps update moet er in ieder geval voor zorgen dat je je creativiteit in kunt zetten om Moonstones te verdienen. Het is namelijk zo dat je foto’s kunt maken voor de weekly challenges en op die manier extra Moonstones kunt krijgen.

Moonstones zijn de in-game currency waarmee je cosmetische items kunt kopen in de Premium Shop of als je bijvoorbeeld een Star Path wilt kopen. Met die Starpath krijg je extra ”Duties” (grind missies) waarmee je punten verdient waar je ook weer items mee vrij kunt spelen. Als je direct Moonstones wilt kopen met je zuur verdiende centen, dan kan dat natuurlijk ook. Het is best prijzig, want een kasteel kopen waar je in kunt wonen kan wel tot 25 euro kosten qua Moonstones.

Maar, eerlijk is eerlijk, het is niet zo dat het onmogelijk wordt gemaakt voor je om Moonstones te verdienen. Niet alleen kun je de Moonstones terugverdienen met de Star Path die je hebt gekozen, maar je kunt daarna ook gewoon Moonstones blijven wisselen voor de Starpath punten die je hebt verdiend. Het is alleen wel… grinden… elke dag.

Het is nog steeds onbekend wanneer we weer een grote content update krijgen of wanneer Disney Dreamlight Valley überhaupt free-to-play wordt. Ergens na de zomer is het plan, maar dat laat nog veel aan de verbeelding over.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties