Een drukke dag vandaag voor de Xbox-familie. Er worden drie shows uitgezonden en er valt dus veel te bespreken. In dit artikel lees je wat er vandaag allemaal uitgezonden wordt en waar je precies moet zijn.

De Xbox Game Studios draaien begin 2024 op volle toeren en het ziet er niet naar uit dat de spreekwoordelijke voet komende tijd van het pedaal gaat. Phil en zijn team zijn met volle gas het nieuwe jaar in gegaan. Zo zagen we afgelopen twee weken al allerlei aankondigingen van uitbreidingen van de vele multiplayer games, zoals de grote overhaul die Sea of Thieves te wachten staat. Vandaag staan er drie shows op het programma:

Diablo IV Developer Update Livestream – donderdag 18 januari om 19:00 uur

Afgelopen week heeft team Blizzard het derde seizoen van Diablo IV aangekondigd. In Season of the Construct wordt de nodige nieuwe content toegevoegd en kunnen spelers nieuwe rewards vrijspelen. Tijdens een livestream vanavond bespreken de ontwikkelaars alle details van het nieuwe seizoen. De show is hier te bekijken.

Developer Direct – donderdag 18 januari om 21:00 uur

Vanavond om 21:00 uur wordt de Developer Direct uitgezonden, je hebt er hier al alles over kunnen lezen. Tijdens deze show krijgen we beelden te zien van Indiana Jones game van MachineGames, Avowed van Obsidian Entertainment, Ara: History Untold van Oxide Games en Senua’s Saga: Hellblade II van Ninja Theory. Van deze games zullen we ook releasedatums of releaseperiodes horen. Vermoedelijk komt het merendeel van deze games vóór de zomer van 2024 uit. De show is hier te bekijken.

Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal stream – donderdag 18 januari om 22:00 uur

De stream van Bethesda staat in het teken van de Elder Scrolls Online. Tijdens deze show leren we meer over de routekaart voor 2024 van de populaire online multiplayer. Zo zal de nieuwe verhaallijn besproken worden en de nieuwe gebieden die aan de game toegevoegd worden. De show is hier te bekijken.

Meer van de Xbox Game Studios

De Xbox Game Studios werken aan tientallen projecten, waarvan bovengenoemde games er enkele zijn. De komende jaren mogen we de nodige games verwachten. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? In een recent gepubliceerd artikel geven we een overzicht van alle games waar de Xbox Game Studios aan werken.

Wat mogen jullie van XBNL verwachten?

Uiteraard zullen we over al het nieuws schrijven en zijn trailers op onze website vanaf morgenochtend terug te vinden. De redactie van XBNL zal vandaag ook een speciale Kletspraat opnemen, waarin we onze mening over de Developer Direct zullen bespreken en alles wat in deze show getoond is. De videocast zal vrijdagochtend 19 januari online te bekijken zijn. Op vrijdagavond 19 januari gaan we om 21:00 live op Twitch voor onze wekelijkse podcast en zullen we natuurlijk we alle aankondigingen bespreken, alsmede het nieuws en de reviews van afgelopen week.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties