Dragon Ball bedenker komt met duivels avontuur Sand Land

Het was al bekend dat Dragon Ball vader Akira Toriyama en Bandai met de game Sand Land zouden komen, maar nu is er veel meer bekend.

Velen van ons kennen Dragon Ball (Z, Super) wel met Goku en zijn vrienden van bedenker Akira Toriyama. De manga auteur heeft echter meerdere franchises gemaakt waaronder Sand Land uit 2000. Tot nu toe was er alleen manga beschikbaar, maar er komt ook nog een anime film en dus ook de game. Sand Land speelt zich af in een woestijnwereld waar er extreme watertekorten heersen, maar waar het blijkbaar ook normaal is dat demonen onder ons leven. Eén van die demonen is het hoofdpersonage, Beelzebub, de duivel zelve. Hij vormt een team met Rao, een sheriff uit een kleine woestijnstad. Hun doel is om samen een verborgen waterbron te vinden en dat gaat natuurlijk niet zonder vele avonturen!

Hoewel Beelzebub de duivel is en zich ook zo voordoet, is hij eigenlijk een kleine jongen in zijn hart. Hij beschikt over meerdere krachten en telepathische vaardigheden en dit zie je dan ook terug in de gameplay. We zien mooi geanimeerde omgevingen waar we in kunnen rondrijden, maar waar we ook het gevecht aan gaan met monsters en andere vijanden.

Er is nog geen release datum bekend gemaakt voor de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties