Cliffhanger Games, een nieuwe triple A-ontwikkelaar in Seattle, heeft vandaag aangekondigd dat ze samen met Electronic Arts en Marvel Games werken aan een originele third-person singleplayer Black Panther-game.

De missie van de studio is om een omvangrijke en levendige wereld te creëren die het mogelijk maakt voor spelers om het leiderschap van Wakanda’s beschermer op zich te nemen. Nu deze opmerkelijke reis is begonnen, gaat de studio samenwerken met Marvel Games om ervoor te zorgen dat ze de wereld van Black Panther met de aandacht voor detail en authenticiteit behandelen die het verdient.

Onder leiding van Kevin Stephens (Monolith Productions) heeft Cliffhanger al veel talent samengebracht met leiders uit de veelgeprezen en innovatieve actie-avonturengame Middle-earth: Shadow of Mordor, samen met veteranen van topfranchises als Halo Infinite, God of War en Call of Duty.

We zijn er alles aan gelegen om fans een definitieve en authentieke Black Panther-ervaring te bieden, waarbij ze meer zeggenschap en controle krijgen over hun verhaal dan ze ooit hebben ervaren in een verhaalgedreven videogame. Wakanda is een rijke superhelden-sandbox en het is onze missie om een epische wereld te ontwikkelen voor spelers die net zo dol zijn op Black Panther en de wereld van Wakanda net zo graag willen verkennen als wij

Als Marvelfan kan ik niet wachten en hopelijk wordt dit een betere game dan de vele Marvel-voorgangers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties