We krijgen weer wat nieuwe titels die we straks in de Game Pass kunnen gaan spelen. Check hier even of er iets voor je bij zit.

Vandaag beschikbaar

Techtonica (preview) (Cloud, Console en PC)

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Duik in de onderaardse wereld van een vreemde planeet en verken en bouw uitgestrekte fabrieken in Techtonica. Werk alleen of samen om de automatisering onder de knie te krijgen, grondstoffen te verzamelen, nieuwe technologieën te onderzoeken, het vernietigbare terrein te bewerken, een uitvalsbasis op te zetten en lang vergeten geheimen te ontdekken.

Toem (Cloud, Console en PC)

Ga op een verrukkelijke expeditie en gebruik je fotografische oog om de mysteries van het magische Toem te ontdekken in dit handgetekende avonturenspel. Praat met eigenzinnige personages, los hun problemen op door mooie foto’s te maken en baan je een weg door een ontspannend landschap!

The Cave (Cloud en console)

The Cave is een avonturenspel van Monkey Island- en Maniac Mansion-bedenker Ron Gilbert en Double Fine Productions, de bekroonde studio achter Psychonauts en Brütal Legend. Stel je team van drie samen uit zeven onwaarschijnlijke avonturiers, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden, en daal dan af in de mysterieuze diepten.

Binnenkort verkrijgbaar

Maquette (Console en PC) – 19 juli

Maquette is een puzzelspel dat je meeneemt naar een wereld waarin elk gebouw, elke plant en elk object tegelijkertijd piepklein en duizelingwekkend groot is. Maquette maakt dit mogelijk door de wereld in zichzelf te draaien op een MC Escher-achtige manier.

Figment 2: Creed Valley (Cloud, Console en PC) – 20 juli

Figment 2: Creed Valley is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de menselijke geest. Nachtmerries zaaien chaos en hebben ooit vredige landen overspoeld. Vergezel Dusty, de moed van The Mind, terwijl je je een weg baant door puzzels, muzikale baasgevechten en unieke omgevingen.

The Wandering Village (Cloud, Console en PC) – 20 juli

The Wandering Village is een simulatiespel waarin je een stad bouwt op de rug van een reusachtig, rondzwervend wezen. Bouw je nederzetting en vorm een symbiotische relatie met de kolos. Zullen jullie samen overleven in deze vijandige, maar prachtige post-apocalyptische wereld, vervuild door giftige planten?

Serious Sam: Siberische chaos (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – 25 juli

Serious Sam: Siberian Mayhem is een nieuwe stand-alone uitbreiding voor de wereld van de klassieke FPS-serie. Vecht mee tegen Notorious Mental tijdens een reis door de woeste gebieden van Rusland en baan je een weg door dit verloren hoofdstuk van de avonturen van Sam Stone.

Venba (Console en PC) – 31 juli

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Venba is een korte verhalende kookgame, waarin je als een Indiase moeder die in de jaren 80 met haar familie naar Canada emigreert speelt. Spelers koken verschillende gerechten en herstellen verloren recepten, voeren gesprekken en gaan op onderzoek uit in dit verhaal over familie, liefde, verlies en meer.

Celeste (Cloud, Console en PC) – 1 augustus

Celeste keert terug naar de Game Pass-bibliotheek! Help Madeline haar innerlijke demonen te overleven op haar reis naar de top van Celeste Mountain, in deze superstrakke platformgame van de makers van TowerFall. Trotseer honderden handgemaakte uitdagingen, ontdek slinkse geheimen en puzzel het mysterie van de berg uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties