Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

De XBNL-awards van 2019 trappen we af met de ‘At Your Service’-award. Dit is de enige categorie waarvan de games niet noodzakelijk in 2019 uit zijn gekomen. In deze categorie hebben we namelijk games genomineerd die maanden of jaren na hun release nog steeds trouw door de ontwikkelaars ondersteund worden. De games waar je honderden uren in hebt gestoken en waarbij de ontwikkelaars blijven vernieuwen en de gamers nog steeds weten te verbazen. Games waar de patches, DLC ‘s, nieuwe seizoenen of operators elkaar opvolgen en er een community is ontstaan. Deze games verdienen wat ons betreft een nominatie voor de ‘At Your Service’-award en hebben bewezen iedere geïnvesteerde euro meer dan waard te zijn!

Welke game krijgt jouw stem voor de 'At Your Service'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw favoriete game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Dynko
4 jaren geleden

Oeh, jammer, ik zie dit nu pas. Waarom staat ‘State of Decay 2′ er niet tussen? Da’s ’n Xbox Exclusive – en ja, grote favoriet van mij – die continu wordt bijgewerkt.

Ga ik voorlopig voor ‘GTA Online’. Bestaat nog steeds en biedt pret tot en met.