Patch-vrijdag lijkt het wel vandaag, na de bekendmaking van een aankomende patch voor The Witcher 3 Wild Hunt, heeft Microsoft ook een patch/update/fix/what-ya-ma-call-it uitgebracht voor Xbox Preview leden.

‘xb_rel_1506.150526-2200’ Het lijkt op een coördinaat van een wazige bananenrepubliek, maar het is een patch nummer voor de nieuwste update voor Xbox Preview members. Met deze update wordt een probleem opgelost die soms voorkwam bij het installeren van een game vanaf een disc. In sommige gevallen traden er problemen op als er een bundel-game werd geïnstalleerd vanaf een fysieke schijf.

DETAILS

OS version released: xb_rel_1506.150526-2200
Available: 6:00PM PT 5/27 (2AM GMT 28/5) 
       

CHANGES

  • Fixed an issue where certain types of disc-based bundled games would not properly install.

KNOWN ISSUES

  • Please report any issues you discover via the Report a problem feature or in the forums!

Heel toevallig had ik hier van de week ook last van. Toen ik Mortal Kombat X wou spelen, kon ik Jason Voorhees ineens niet meer selecteren. Er werd mij vriendelijk, doch dringend verzocht deze even te kopen voor € 4,99. Ik speel alleen al enkele weken met Jason in MKX, aangezien ik de Premium Edition heb gekocht. Jason stond ook gewoon geïnstalleerd op mijn HDD, maar was niet speelbaar. Na enkele keren te de-installeren en te installeren, gevolgd door een harde reset, lukte het om met Jason aan de slag te gaan. Of dit het probleem is wat met de patch verholpen wordt is, weet ik niet zeker maar het lijkt er wel op.

Deze update is enkel beschikbaar voor leden van het Xbox Preview programma. Indien je nog geen lid bent, moet je helaas nog even geduld hebben, er is nog geen release date bekend voor de normale gebruikers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties