Morgen komt Guns, Gore & Cannoli van Crazy Monkey Studios dan eindelijk uit. We hebben de game al eens eerder in het nekvel gegrepen. We zijn behoorlijk onder de indruk van de comic style mafia zombie survival platform shooter en hebben nu ook een aantal steam keys om weg te geven aan jullie.

Denk aan The Godfather in Shaun of the Dead en dat alles in de stijl van een strip. Guns, Gore & Cannoli is ontwikkeld door de belgische ontwikkelaar Crazy Monkey Studios in samenwerking met tekenaar Claeys Brothers. Die laatste is verantwoordelijk voor de handgetekende comic stijl.

can

Vinnie Cannoli is een keiharde gangster die naar Thugtown komt, om z’n vermiste goodfella vriend op te zoeken. Vinnie gaat langs de plaatselijke pastaboeren om een woordje te wisselen, maar niet zonder zijn overtuigende vrienden waaronder natuurlijk een Tommy gun. Er is alleen één probleem en dat is dat alle schorem in de stad vleesetende ondoden zijn geworden. Om met de lokale mafia in “gesprek” te komen moet Vinnie een stortvloed aan zombies gaandeweg afmaken.

Lees de uitgebreide hands-on in ons artikel.

Gratis key?

Wil jij de game ook wel spelen, laat dat dan in de reacties hieronder weten en wie weet krijg jij direct een code om deze game te spelen. De codes zijn voor Steam op de pc, je kunt de key daar invullen en de game dan direct downloaden. De actie loopt vandaag en morgen (29 en 30 april).

Laat je bericht dus in de reacties hieronder achter!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ton van Binsbergen
Ton van Binsbergen
8 jaren geleden

Lijkt me een geinig spel. Zou ik wel willen proberen

Martin
8 jaren geleden
Antwoord aan  Ton van Binsbergen

Oke Ton wij nemen even contact met jou op. Kan je lid worden van onze facebook kanaal. Dan is het makkelijker om contact met jou op te nemen.

jammerXL
jammerXL
8 jaren geleden

Deze lijkt me ook wel leip om te spelen 🙂
Hoop dat ik nog een key mag ontvangen 😀