Guns, Gore & Cannoli 2 komt eraan

Exacte releasedatum is nog niet gegeven

Een 2D actie-game met in de hoofdrol een gangster van de Maffia die zombies kapot moet schieten. Dat is wat Guns, Gore & Cannoli is. Deel 2 is inmiddels onderweg.

Nog nooit van Guns, Gore & Cannoli gehoord? Ik ook niet. Dus ben ik het internet maar eens op gedoken om mezelf wat wijzer te maken. Lang verhaal kort: het is een 2D actiegame, waar je met de nodige humor en buitensporig geweld jezelf een weg moet banen door een horde ondoden en ander gespuis, het liefst in co-op. Omdat onze eigen Jeffrey hier al eens een mooi stuk over geschreven heeft verwijs ik je daar graag even naar door voor wat meer background.

Vervolg

Anyway, deeltje 2 is inmiddels aangekondigd en moet ergens dit jaar nog verschijnen. De game zal zich 15 jaar na het origineel afspelen en hoofdpersoon Vinnie Cannoli moet wat losse eindjes aan elkaar knopen.

Het zal wederom een 2D, co-op actiegame worden met handgetekende achtergronden en characters. Vinnie krijgt wel een aantal nieuwe vaardigheden en customization opties, maar de grootste vernieuwing is dat de game straks online gespeeld kan worden. Heb je dus geen vrienden die een avondje gezellig op de bank co-op willen spelen, dan kun je online mensen zoeken die dat gebrek in de vriendenkring ook hebben.

Ik had nog niet eerder van Guns, Gore & Cannoli gehoord en heb de game dus ook nog niet gespeeld, maar dat is iets waar ik wel wat aan wil doen binnenkort.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties