Nieuwe details over Call of Duty: Black Ops 6

De spanning stijgt voor fans van de Black Ops-serie, nu nieuwe details zijn onthuld over de aankomende release van Black Ops 6. Met een boeiende campagne, uitgebreide multiplayer-opties en de terugkeer van het geliefde Round-Based Zombies, belooft dit spel een sensationele toevoeging te worden aan de franchise.

De campagne van Black Ops 6 neemt spelers mee naar het begin van de jaren ’90. Zoals we van Black Ops gewend zijn, bouwt het fictieve verhaal voort op de geschiedenis van die tijd. Spelers worden ondergedompeld in een vreemde en clandestiene samenzwering waarin een schimmige macht de Amerikaanse overheid heeft geïnfiltreerd. Iedereen die weerstand biedt, wordt als verrader bestempeld, waardoor spelers voor het eerst op de vlucht moeten slaan om te vechten tegen het systeem dat hen heeft gecreëerd. Niets is wat het lijkt en de waarheid is moeilijk te bevatten, wat spelers steeds dieper trekt in intriges, wantrouwen en duizelingwekkende psychologische onthullingen. Bovenstaande reveal trailer geeft alvast een mooie indruk!

Multiplayer

De multiplayer van Black Ops 6 biedt bij de lancering een enorme hoeveelheid content, met maar liefst 16 gloednieuwe maps op de eerste dag. Dit omvat 12 Core 6v6 maps en vier kleine Strike maps, die unieke, op zichzelf staande locaties zijn, ontworpen voor 2v2 of Face Off 6v6 matches. Innovaties zoals Omnimovement – waarmee je in elke richting kunt sprinten, glijden en duiken – en Intelligent Movement – met geassisteerde sprint-, mantling- en hurkbewegingen – stellen spelers in staat om zich als een actieheld te bewegen. Verder zijn er verbeterde hit zones voor vijanden, een indrukwekkende reeks uitrustingen, HUD-optimalisaties en de terugkeer van Theater Mode en Classic Prestige. Alles is ontworpen om de ultieme Black Ops-multiplayerervaring te bieden.

Zombies

Black Ops 6 markeert ook de epische terugkeer van Round-Based Zombies, de favoriete modus van fans waarin spelers hordes ondoden moeten verslaan. Verwacht bij de lancering twee gloednieuwe maps en een indrukwekkend aantal geheimen om te ontdekken.

Call of Duty Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober 2024 op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties