Vecht- en progressiesysteem in Unicorn Overlord uitgelegd

Unicorn Overlord belooft een meeslepende ervaring, waarbij spelers zich kunnen onderdompelen in de betoverende wereld van fantasie en strategie. In een nieuwe trailer krijgen toekomstige spelers uitleg over het vecht- en progressiesysteem.

Unicorn Overlord is een strategische RPG, ontwikkeld door Vanillaware, die zich afspeelt op het fantasiecontinent Fevrith. Het volgt het verhaal van Alain, de prins van Cornia, die zijn thuisland moet ontvluchten tijdens een opstand die leidt tot de heropleving van het continent-overspannende Zenoiran Empire. Tien jaar later staat Alain op om het Liberation Army te leiden.

In de “Josef’s Guide to Combat”-video wordt het vechtsysteem van Unicorn Overlord uitgelegd. Hier zijn enkele belangrijke punten die Josef behandelt:

  1. First Strike: Alain kan een eerste aanval activeren om een voordeel te behalen ten opzichte van vijanden.
  2. Skills: Leer hoe je verschillende soorten vaardigheden in het gevecht kunt gebruiken, zowel actieve als passieve vaardigheden.
  3. Prioriteit van skills: Stel de prioriteit van vaardigheden in om efficiënter te vechten.
  4. Valor Punten en Valor Vaardigheden: Verdien en gebruik valor punten om eenheden in te zetten en valor vaardigheden te activeren.
  5. Automatische Optimalisatie: Gebruik de “Optimaliseer”-functie wanneer je twijfelt over hoe je verder moet.

Het lijkt erop dat Unicorn Overlord een diepgaand en strategisch vechtsysteem biedt. Als prins Alain zul je je tactische vaardigheden moeten aanscherpen om het Liberation Army naar de overwinning te leiden!

Meer over Unicorn Overlord

Unicorn Overlord is vanaf 8 maart 2024 beschikbaar voor de Xbox Series X|S. Spelers die alvast een kijkje willen nemen, kunnen een demo van de game spelen. Wil je meer weten over de exploratie gameplay in Unicorn Overlord, klik dan hier. Wil je meer weten over interacties en vriendschappen in Unicorn Overlord, klik dan hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties