Exploratie in Unicorn Overlord uitgelegd in nieuwe trailer

Er valt veel te ontdekken in Unicorn Overlord. Benieuwd? Check dan de nieuwe trailer!

In de aankomende tactische RPG “Unicorn Overlord” van Atlus en Vanillaware volg je kroonprins Alain in het koninkrijk Cornia. Het koninkrijk is betrokken bij een oorlog op het continent Fevrith. Alain heeft de taak om op te staan tegen tirannie en zijn volk te bevrijden. De recent uitgebrachte ‘Guide to Exploration’-trailer benadrukt de ontdekkingselementen van het spel, waarbij ridder Jozef Alain onderwijst over van alles dat Unicorn Overlord te bieden heeft.

In Unicorn Overlord neemt Alain spelers mee op verkenning van de overworld. Hier zijn enkele aspecten die spelers zullen ontdekken:

  1. Het continent Fevrith: Alain zal je inwijden in de geheimen van dit uitgestrekte land. Leer over de verschillende regio’s, hun geschiedenis en de uitdagingen die je zult tegenkomen.
  2. Uitdagende quests: Ontdek welke quests je moet voltooien om de wereld te bevrijden. Alain zal je begeleiden bij het begrijpen van de doelen en hoe je ze kunt bereiken.
  3. Steden bevrijden: Leer hoe je steden kunt bevrijden van de greep van het rijk. Herstel hun vroegere glorie en help de inwoners.

De game staat gepland voor release op 8 maart 2024 en is vanaf dan op de Xbox Series X|S te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties