Wat!  Ja, je leest het goed, Titanfall gaat trakteren. De prijzenwinnende exclusieve Xbox One shooter deelt gewoon cadeautjes uit.

Omdat Titanfall een jaar bestaat geven ze nu gratis alle DLC’s weg. Dat betekent dus dat je alle 9 extra Titanfall maps voor nada, noppes en helemaal niks kan downloaden. Het gaat hier om de drie add-ons:  Expedition, Frontiers Edge en IMC Rising. Deze maps zijn de moeite waard en breiden je Titanfall ervaring een stuk uit. Je strijdperk zal aangevuld worden met oa. een prachtig vakantieoord aan zee, een dichtbebost regenwoud en een diep donker mijngebied. Je kunt ze op dit moment gratis downloaden in de Xbox Store. Normaal kosten deze uitbreidingen € 9.99 per stuk en de Season Pass ging in de begintijd voor €24.99 de store uit.

Dus heb je Titanfall nog ergens in de kast staan of op je HD rondhangen maar heb je nooit zin of de centjes gehad om de DLC’s aan te schaffen, dan is het nu echt je kans. En ook als je hem nog niet hebt, schaf die DLC’s gewoon aan. Titanfall gaat regelmatig de Deals for Gold in dus het is gewoon wachten tot ook de game weer voor 15 eurootjes of minder te koop zal zijn.

Wanneer deze actie stopt is nog onduidelijk. In zowel de Nederlandse als de Amerikaanse store zijn ze gratis. Wij van Xboxnederland.nl geven je maar één advies. Snel downloaden, deze Titanfall snack.

tf1

tf2

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties