Respawn gaat lekker. Bijna iedereen kijkt uit naar Star Wars Jedi Fallen Order en onlangs bleek Apex Legends ook een hit. Het succes van die laatste titel heeft echter ook een keerzijde. Alle Titanfall plannen zijn hierdoor voorlopig doorgeschoven.

Met de komst van Apex Legends, dat zich afspeelt in het Titanfall universum, hoopten velen van ons dat dit zou betekenen dat Respawn ook vrij binnenkort met een nieuwe Titanfall zou gaan beginnen. Dit kunnen we echter voorlopig op onze buik schrijven. Apex Legends Executive Producer Drew McCoy liet dit namelijk weten in een blog post.

Het is belangrijk om te weten dat er totaal onafhankelijke teams werken aan Star Wars Jedi Fallen Order en Apex Legends. Om die laatste volledig te kunnen ondersteunen schuiven we al onze plannen rondom Titanfall door naar de toekomst. Er worden geen mensen van het Apex Legends team op andere titels gezet en hetzelfde geldt voor het team van Star Wars Jedi Fallen Order.

Hoewel dit natuurlijk lullig is voor de diehard Titanfall fans is het wel goed om te lezen dat Respawn ervoor kiest om hun personeel niet te overwerken. Al helemaal na alle akelige geluiden die er onlangs bij BioWare, Epic en ook Rockstar vandaan kwamen.

Vince Zampella, de grote baas van Respawn, vertelde onlangs dat Respawn zich nu eerst focust op bugfixes en het verbeteren van de stabiliteit en dat grote content updates alleen per seizoen gebracht gaan worden. Dit om ervoor te zorgen dat het personeel zich niet over de kop werkt.

Prima. Dan nog maar wat langer geduld hebben voor een nieuwe Titanfall. Er is nog genoeg anders te spelen toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments