Remnant II introduceert nieuwe class ‘The Invoker’

Binnenkort komt de nieuwe DLC voor Remnant II uit. Met de komst van de The Forgotten Kingdom-DLC kunnen spelers met een nieuwe Archetype aan de slag. In een nieuwe trailer krijgen spelers een eerste indruk.

De nieuwe Archetype (class) wordt ‘The Invoker’ genoemd. Wanneer The Forgotten Kingdom-DLC lanceert komt ook de nieuwe Archetype beschikbaar. Je hebt er hier meer over kunnen lezen. Vandaag zijn we echter meer over The Invoker te weten gekomen.

Puttend uit de Nature Spirits of Yaesha, benut The Invoker de mystieke kracht van de jungle om vaardigheden te verbeteren en krachtige aanvallen los te laten gebaseerd op de onverbiddelijke kracht van de natuur. De uitgever laat het volgende weten:

  • Prime Perk: Visionary – De Prime Perk, Visionary, stelt spelers in staat om hun Skill-gebruik te versterken door dubbele Skill Charges toe te kennen en Skill Cooldowns te verminderen voor beide uitgeruste Archetypes.
  • Skill: Way of Kaeula – De Invoker laat een krachtige Tidal Wave los en veroorzaakt ook een regenstorm die het slagveld bedekt. Vijanden die worden getroffen door de stortbui worden vertraagd en af en toe getroffen door blikseminslagen, terwijl bondgenoten Haste krijgen!
  • Skill: Way of Meidra – De Invoker herstelt het slagveld waardoor vijanden Gloom krijgen. Bondgenoten die op herboren land staan, krijgen een constante Heal over Time en Lifesteal tegen doelwitten die lijden aan Gloom.
  • Skill: Way of Lydusa – Doordrenkt de Invoker met de versplinterende kracht van Sand, een vorm van Ranged Damage. Vijanden worden vatbaarder voor Critical Strikes en Critical Damage, terwijl de Invoker Sand Shards kan gebruiken om een genadeloze AOE Sandstorm te veroorzaken.
  • Archetype Trait: Gifted – Verhoogt de duur van alle beschikbare en toegepaste Skills, een perfecte unlock voor spelers die meer tijd willen hebben om te profiteren van de vele krachtige Archetype-buffs van Remnant II.

Remnant II: The Forgotten Kingdom DLC is vanaf 23 april 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties