Fan van The Division en fan van de boeken van Tom Clancy? Je kan je hart ophalen want er komen wat boeken over deze titel uit.

Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn, de gloednieuwe roman in het The Division-universum, is net als Tom Clancy’s The Division 2 vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar. Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn is een spannende, actievolle prequel van The Division 2 waarin lezers ontdekken hoever mensen gaan om te redden wat hen dierbaar is. De roman wordt uitgegeven door Titan Books en geschreven door Alex Irvine.

Daarnaast publiceert Dark Horse Comics zowel een lore boek als een driedelige reeks comic books gebaseerd op het universum van Tom Clancy’s The Division.

The World of Tom Clancy’s The Division

The World of Tom Clancy’s The Division is een boek met hardcover van 160 pagina’s, dat lezers een uniek inzicht biedt in de chaotische en gevaarlijke wereld van de games. Verkrijgbaar in 2019.

The World of Tom Clancy’s The Division Limited Edition

Van deze gelimiteerde editie zijn slechts 2500 exemplaren wereldwijd verkrijgbaar. De Limited Edition bestaat uit een tactical clamshell case met oplichtend SHD Tech icoon, exclusieve poster op doek en een exclusieve dossiercover. Verkrijgbaar vanaf 23 april 2019.

Tom Clancy’s The Division: Extremis Malis

Tom Clancy’s The Division: Extremis Malis speelt zich af tussen de bittere kou van The Division en de warme zomer van The Division 2 en is een driedelige reeks comic books. De comic books zijn vanaf begin 2019 verkrijgbaar. Vanaf zomer 2019 zijn ze tevens gecombineerd als boek met hardcover verkrijgbaar.

Tom Clancy’s The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. Als Division-veteranen zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Spelers die kans willen maken om al eerder met de game aan de slag te gaan, schrijven zich nu in voor de bèta via thedivisiongame.com/beta.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties