Rainbow Six Siege start jaar 9 met nieuwe operator Deimos en veel veranderingen

Het was voor de fans van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege even schrikken toen Ubisoft de game op de E3 van 2014 toonde. De legendarische franchise van Tom Clancy sloeg namelijk een heel ander pad in. In de Esports wereld is de game nu jaren later echter niet weg te denken. En Ubi is nog lang niet klaar met de game, want deze gaat z’n negende levensjaar in!

In jaar 9mogen we net als voorgaande jaren gaan genieten van nieuwe operators. Wel lijkt het er op dat we dit jaar maar 2 nieuwe operators gaan zien in plaats van 4. Daarnaast is Ubisoft van plan om een aantal operators te remasteren gezien sommigen dus ook al negen kaarsjes mogen uitblazen en nog van het Xbox One tijdperk stammen. Hierin is verrassend genoeg de recruit (een operator zonder bunieke gadgets) als eerste aan de beurt. Daar blijft het echter niet bij, want de game zal gedurende het jaar ook getrakteerd worden op een aantal vernieuwingen. Zo wordt de werking van schilden aangepast, wordt het ADS verbeterd en wordt het anti cheat programma flink verbeterd.

Jaar 9 begint met seizoen 1 die de naam Deadly Omen krijgt. Hierin mogen we aan de slag met een nieuwe operator genaamd Deimos. Deimos is een aanvallende operator die gebruik maakt van zijn ‘deathmark’ gadget waarmee hij de verdedigende operators kan marken en volgen. Hij is daarnaast uitgerust met een krachtige Vendetta revolver om zijn vijanden op een krachtige manier uit te schakelen.

Ben je benieuwd geworden naar het negende jaar van Rainbow Six Siege? Dan hebben we goed nieuws, want je hoeft waarschijnlijk niet lang op het nieuwe seizoen te wachten. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar Ubisoft laat weten dat de upgrade voor maart op de planning staat. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties