Met deze teaser trailer is de nieuwe DLC voor the Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited officieel aangekondigd. Voor de spelers van de eerdere games uit the Elder Scrolls reeks zal dit zeker geen onbekende toevoeging zijn aan de game.

The Dark Brotherhood is tot nu toe in iedere Elder Scrolls-game voorgekomen, dus het is eigenlijk ook geen gekke toevoeging voor de online variant. Zoals de naam al doet vermoeden is The Dark Brotherhood zeker geen club van lieverdjes.  Officieel is de brotherhood een aftakking van de religie genaamd Morag Tong, zij aanbeden de Daedric Prince Mephala die hen rituele moorden liet plegen. Na een behoorlijke tijd werd The Dark Brotherhood écht een aparte aftakking van de religie, aangezien de brotherhood wel heel gruwelijk bleek te zijn.

De rituele moorden werden ingeruild voor assassinations die door de Night Mother werden opgedragen. De inwoners van Tamriël vreesden niemand meer dan dat zij de brotherhood vreesden. Wanneer je wist van het bestaan van de brotherhood was de beste keuze om het te accepteren en er verder geen aandacht aan te besteden, alleen dan was je er echt zeker van dat jouw leven werd gespaard. Lid zijn van de Dark Brotherhood klinkt misschien niet echt als een leuke hobby, tenzij je geen stap terug doet voor het plegen van een moord, maar in Skyrim en Oblivion stond er wel een behoorlijke beloning tegenover. Het is namelijk mogelijk om in deze games het paard Shadowmere te bemachtigen en er is geen paard sneller, of krachtiger dan Shadowmere. Hopelijk zien we dit paard ook terug in Tamriel Unlimited.

We know

Zodra jij deze brief ontvangt weet je dat the Dark Brotherhood je in de gaten heeft..

Ik vond de quests voor de Dark Brotherhood altijd leuk om te doen, tenzij ik ze in de nacht deed, dan hield ik toch altijd mijn hart vast. Hoe dan ook zal de komst van de brotherhood betekenen dat er weer een heleboel nieuwe quests en verhalen zullen worden toegevoegd aan de game. Er is nog niet bekend wanneer de DLC zal uitkomen, meer dan ”coming soon” weten wij helaas ook nog niet. Zodra er meer nieuws is rondom de DLC kun je dat uiteraard bij ons lezen. Vind jij het tof dat de Dark Brotherhood ook naar Tamriël Unlimited komt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties