Voor alle cosplayers en liefhebbers van The Elder Scrolls is er goed nieuws. Bethesda komt met Skyrim naar de grootste fantasy fair van het land, Elfia.

Bethesda maakt dit aan ons bekend. Zij komen naar de grootste fantasy fair in Nederland met 26.000 bezoekers, tijdens 13 en 14 april. Er valt veel te beleven, maar hier zijn de hoogtepunten:

  • Speel The Elder Scrolls Online: Elsweyr: Draken komen voor de eerste keer naar ESO en we hebben elke held in Tamriel nodig om de gevleugelde dreiging te overwinnen.
    Iedereen is uitgenodigd om Elsweyr op Elfia te spelen, zodat je de uitbreiding nog voor release op 4 juni kunt ervaren.
  • Haal je sweet rolls hier!: Voor het eerst zullen de sweet rolls uit The Elder Scrolls-universum beschikbaar zijn in Nederland. Wees er snel bij, want ze gaan als zoete broodjes over de toonbank.
  • Exclusieve Bethesda merch: Op zoek naar dat ene toffe Dragonborn beeldje? Of wil je een special ESO T-shirt kopen voor een vriend? Je vindt het allemaal bij onze merchandise-stand.
  • Ontmoet één van de knappe koppen achter ESO: Richard Lambert, de Creative Director van The Elder Scrolls Online, staat klaar om fans te ontmoeten en vragen te beantwoorden. Het is Rich’s eerste keer in Nederland, dus laten we hem een warm welkom heten!

De Elder Scrolls-stand kent ook activiteiten als een fanart-wedstrijd, prachtige cosplayers en meer. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle aankondigingen: beth.games/2F6MoPe

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments