Jongens, het is alweer ruim 6 jaar geleden dat Skyrim in ons leven trad en de fans willen meer! Helaas zijn er tot op heden niks meer dan geruchten over een eventueel vervolg en aan dat lijstje kun je er nu nog een toevoegen. 

Geruchten en valse hoop

Geruchten zijn verschrikkelijk, als je het aan mij vraagt. Je hebt er geen zak aan en het geeft je alleen maar valse hoop. Toch ben ik altijd erg happig en fantaseer ik nu al over de pracht en praal die Bethesda ons zou kunnen brengen met een nieuw deel in deze prachtige franchise.

Tuurlijk hebben we The Elder Scrolls: Online gehad, maar kom op… zaten we daar op te wachten? En die remaster van Skyrim? Onzin wat mij betreft, ik zit er gewoon simpelweg niet op te wachten om een game waar ik honderden uren in heb gestoken nog een keer te spelen omdat het er een tikkeltje mooier uitziet. Maar goed, dat terzijde…

Zweedse verklappers

Ooit gehoord van de Zweedse website Webhallen.com? Ik tot heden ook nog niet, echter wist deze grote Zweedse retailer ons dit weekend te verheugen met een erg smakelijk gerucht.

Je ziet het goed inderdaad, The Elder Scrolls 6 met als releasedatum het jaar 2018… Dit is natuurlijk totaal niet officieel en wellicht enkel een goede marketingstunt voor de website zelf. Maar het idee dat de game dit jaar te spelen zou zijn is toch wel een fijne prikkel in die bovenkamer van me.

Om er even op door te gaan trouwens. Michael Pachter, een bedrijfsanalist gespecialiseerd in videogames, gaf aan dat een release van de game in 2018 of 2019 goed mogelijk zou zijn. Echter gaf Bethesda meerdere malen aan dat een eventueel vervolg nog wel een poosje zou duren. Maar goed, of we daar blind op moeten vertrouwen…

Kortom, we weten nog helemaal niks en schieten niks op met die afschuwelijke geruchten. Maar spannend is het wel! Zodra we meer weten houden we jullie natuurlijk, zoals altijd, direct op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments