The Elder Scrolls is al weer 25 jaar oud. En dat was reden voor Bethesda om een feestje te vieren en deze video uit te brengen.

Deze week nodigden ze fans uit om mee te genieten van 25 sweet rolls-stelende, Daedra-vernietigende en Skooma-smokkelende jaren van The Elder Scrolls. Tijdens PAX East brachten ze een speciale 25th Anniversary-video uit voor The Elder Scrolls om dit jubileum te vieren met de geweldige community die Tamriel in de laatste kwarteeuw tot hun thuis heeft gemaakt.

Oma wordt NPC

Onze Todd Howard had ook nog een ander leuk bericht. Vorig jaar zijn de fans namelijk een petitie gestart om Skyrim spelende oma Shirley Curry in de volgende game te krijgen wat resulteerde in bijna 50.000 handtekeningen. Todd gaf aan dat ze bij Bethesda de petitie hadden gezien en dat deze oma ‘in de game onsterfelijk zal worden’.

Dit betekent heel veel voor mij, want ik word heel blij bj de gedachte dat iemand met mijn personage in de komende Elder Scrolls zal spelen

Vertelt Curry in de clip

De 82-jarige oma en YouTuber Curry is beroemd in de Skyrim communitie. Hier ontmoet ze de grote baas van Bethesda Todd Howard.

De petitie werd ooit gestart naar aanleiding van een interview met Pete Hines waarin hij aangaf dat het nog wel wat jaren duurt voordat The Elder Scrolls 6 uit zou gaan komen. Oma gaf aan dat ze waarschijnlijk dan al 88 zal zijn en dat ze het dan misschien niet meer zou kunnen spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments