28 oktober jl. kwam Sunset Overdrive uit, exclusief voor de Xbox One, gemaakt door Insomniac Games,  bekend van de Ratchet & Clank games en natuurlijk de Spyro serie.

Sunset Overdrive Mystery of the Mooil Rig

De game werd goed ontvangen en trok veel gamers vanwege de open wereld, aktie vol krankzinnige wapens, de humor en de couch/online co-op modus. Je kan de monsters in de game op diverse wijze omleggen, soms op een erg hilarische manier waarin je merkt dat de game zichzelf op een goede wijze niet serieus neemt.

Sunset Overdrive Mystery of the Mooil Rig

 

Mystery of the Mooil Rig

Nu is de add-on aangekondigd met een vette trailer waarin je gauw opmerkt dat het dit keer op een olieplatform buiten Sunset City plaatsvindt. De naam van de trailer verraadt het al: Mystery of the Mooil Rig. De DLC begint met een noodoproep van Bryllcream, waarna je naar het olieplatform snelt waar zwaarbewapende personeel wacht en dit keer maken ook vijanden vanuit het diepe water hun opwachting. De trailer laat diverse wapens zien, kleine vliegtuigen, nieuwe vijanden en nieuwe missies.

Sunset Overdrive Mystery of the Mooil Rig

Naast de nieuwe missies worden er ook 2 nieuwe wapens geïntroduceerd, 2 nieuwe Amps, 1 nieuwe val, 2 vanity items, nieuwe sidequests, challenges, nieuwe Chaos Squad missies en een Night defense basis. Om het feest compleet te maken zal een nieuwe eindbaas zijn opwachting maken die naar verwachting heel HEEL erg pittig wordt.

De DLC zal 9,99 Euro gaan kosten, is nu beschikbaar en gezien de prijs krijg je er veel fun voor terug. Ik kan niet wachten om los te gaan tot de zon weer opkomt!

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties