Met de komst van de Series X zijn ons dit jaar toch een aantal next-gen titels belooft. Maar soms zijn de laatste last-gen titels ook nog wel grafisch om te smullen. Welke zijn dat dit jaar? Bekijk de genomineerden hieronder en stem op jouw favoriet voor de categorie ‘Elke pixel telt’ van de XBNL-awards!

Graphics maakt of breekt een game. Ook al heb je nog zo’n fantastische gameplay, graphics is essentieel voor een meeslepende wereld. Dit jaar hadden we een hoop next-gen-titels verwacht, maar die zijn stuk voor stuk uitgesteld, toch hebben we een aantal last-gen verrassingen die behoorlijke hoge ogen hebben gegooid.

Om je op weg te helpen vindt je onderaan dit artikel een opsomming van de genomineerden met screenshots. Ben je er al uit en wil je direct stemmen, dan kan dat hier.

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Elke pixel telt'-award

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 30 december

De poll blijft een week open staan. Op 30 december 2020 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen! In onze wekelijkse podcast zullen we tevens uitgebreid bespreken waarom deze games volgens ons de genomineerden zijn.

De genomineerden

Assassin’s Creed Valhalla

Voor mij wel een verrassing, zowel op de Xbox One als Xbox Series ziet en voelt deze game echt next-gen aan. De foto-modus maakt het af en laat je tot de mooiste plaatjes uit het Engeland van het eerste millennium komen.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Een grote verrassing is Call of Duty niet, maar de next-gen Black Ops getuigd wel van de ervaring en het talent wat achter Call of Duty zit.

Cyberpunk 2077

Ja, sorry, maar dat de game niet zo fijn draait op de Xbox One en nogal wat bugs kent, wil niet zeggen dat geen mooie game is. Dat is zeker weten wel en zien we ook keer op keer terug.

Gears 5

Gears 5? Die kwam toch niet dit jaar uit? Nee klopt, maar de game kreeg dit jaar wel een dikke next-gen upgrade. Los daarvan kwam er ook nog eens het prachtig uitziende Hivebusters dlc uit.

Grounded

Wat mij betreft wel de grote verrassing. De game, nog in preview, gemaakt door een handjevol mensen laat prachtige plaatjes zien. Het leek er op dat de game het juist van de gameplay moest hebben (die overigens ook heel goed is), maar grafisch is er ook flink uitgepakt!

Immortals Fenyx Rising

Een game die onder het Cyberpunk-geweld bedolven is, maar toch een grote verrasser bleek, is Immortals Fenyx Rising. De game laat een prachtig mythisch Griekenland zien

Ori and the Will of the Wisps

Wie had gedacht dat side-scrolling platformers zoveel sfeer kunnen bevatten? Ik niet, maar de eerste Ori had me daar al van overtuigd. Will of the Wisps deelde daar de overtreffende trap voor uit, wat een tranentrekker!

Resident Evil 3 Remake

Capcom laat vanuit hun underdog-positie al een aantal jaar op rij fantastische mooie games zien. Laten we hopen dat ze deze trend door weten te zetten en laat zien dat Capcom eigenlijk de favoriet zou moeten zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments