Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name aangekondigd

SEGA® en Ryu Ga Gotoku Studio maakten gisteren bekend dat de action-adventure brawler, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, op 9 november 2023 verschijnt. Zo, dat is geen titel meer maar een hoofdstuk.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name volgt het verhaal van Kazuma Kiryu, die onder de codenaam “Joryu” opereert. Ooit was hij een legendarische yakuza, tot hij zijn eigen dood in scene zette en een andere naam aannam om zijn familie te beschermen. Maar nu is hij in een conflict beland met een mysterieus personage dat zijn geheimen wil onthullen. Spannende submissies en vele verrassingen laten je genieten van de gebieden Sotenbori en Yokohama, waar je steeds een stap dichter bij een epische confrontatie komt.
 

  • WIS JE VERLEDEN OM JE TOEKOMST TE BESCHERMEN: Beleef een verhaal als in een actiefilm, met bottenbrekende gevechten in levendige locaties vol personages en activiteiten.
  • BELEEF ULTIEME GEVECHTEN MET TWEE MACHTIGE VECHTSTIJLEN: Wissel dynamisch tussen de vechtstijlen ‘Yakuza’ en ‘Agent’ in brute knokpartijen. De Yakuza-stijl maakt gebruik van Kiryu’s ongekende kracht en charme om vijanden angst in te boezemen met uiterst agressieve acties. De Agent-stijl laat je met waanzinnige snelheid en precisie toeslaan en biedt toegang tot vele high-tech gadgets, zoals elektrische draden waarmee je vijanden schokkende verrassingen kunt bezorgen.
  • EINDELOOS ENTERTAINMENT: Of je nu gaat knokken in de geheime Battle Arena, een nieuwe karaoke-song zingt, een drankje neemt in een cabaretclub of je in het pokercircuit stort, de wereld staat bol van de spannende ervaringen.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name verschijnt op 9 november 2023 voor Xbox Series X|S en Xbox One

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties