Of het echt werkt en waarom het werkt, dat is een raadsel. Maar volgens een aantal gebruikers doet dit werkelijk wat.

PlayerUnknow’s Battlegrounds laat veel problemen zien. Vooral de dramatische framerate is voor velen een doorn in het oog. Maar volgens Reddit gebruiker kiwigreen69 is er een manier om de framerate een kleine boost te geven.

Het uitzetten van de broadcast geeft de game namelijk een wat stabielere fps in de game. Het zorgt wel dat je geen clips meer kan maken en geen screenshots kan bouwen maar volgens meerdere gebruikers werkt deze methode echt. Dus het is het proberen waard. Je vind deze functie in de settings onder preferences -> Broadcast & captures.

Slechte fps

We zagen vorige week al een test van onze bekwame collega’s van Digital Foundry. Zij kwamen tot de conclusie dat het niet zo best is allemaal. De X versie scoort absoluut beter dan de andere One consoles waarbij er zelfs een framerate van 4fps werd geregistreerd.

Wat we natuurlijk in het achterhoofd moeten blijven houden is dat we met een preview te maken hebben waar je geen hoofdprijs voor hebt neergelegd. Er zal de komende maanden vast nog veel aan gesleuteld gaan worden en of de game echt zo blijft draaien, dat weten we pas als de echte release komt. De komende week gaan we een review van deze preview game leveren en dan horen jullie hoe het onze Domingo bevalt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties