Ondanks dat de game nog in zijn ontwikkelingsfase zit, hebben PUBG Corp. en Xbox met vreugde bekendgemaakt dat de 3 miljoen spelers-grens inmiddels is gepasseerd! 

PUGB is een erg populaire game. Microsoft heeft bijvoorbeeld een bundel gelanceerd met de nieuwe Xbox One X én deze geweldige game.

PUBG Corp. is vastberaden om de speelbaarheid van PUBG alleen maar te verbeteren. Er zijn sinds de release al 4 grote updates uitgebracht en de speelbaarheid van de game wordt steeds beter! De laatste grote update heeft er voor gezorgd dat we nu first-person-matches kunnen spelen. Ook hebben de ontwikkelaars bekendgemaakt dat er binnenkort een Miramar map aankomt. Om helemaal up-to-date te blijven over toekomstige updates kun je het PUBG forum in de gaten houden. Of onze website natuurlijk!

Livestream met Tips en Tricks op Mixer

Voor de mensen die nog maar net zijn begonnen met PUBG: op woensdag 17 januari is er om 0:00 Nederlandse tijd een livestream met Tips en Tricks op Mixer. In deze stream worden er onder andere tips en tricks gedeeld over inventory management en het onder de knie krijgen van de controls. De stream van 17 januari is een onderdeel van een serie om nieuwe (en bestaande spelers) de weg te wijzen naar die befaamde Winner Winner Chicken Dinner!

Ga jij de livestream kijken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments