De geruchtenstroom was al weken bezig en werd na de beta nog eens versterkt. Geen 1080p voor Battlefield Hardline leek steeds meer waarheid te worden.

Deze resolutiegeruchten begonnen al vroeg. Ergens waren er geluiden gehoord dat Battlefield Hardline op dezelfde resolutie zou gaan draaien als de voorganger, Battlefield 4. En deze geruchten zijn nu bevestigd door een twitterbericht van Visceral, de nieuwe makers van Hardline.

De verklaring luidt dat men de framerate van 60 fps zo belangrijk vind en dat de resolutie daaraan ondergeschikt is gemaakt. Dus 720p voor de Xbox One en 900p voor de PS. Is dit dan te wijten aan de gebrekkige ontwikkelkennis van Visceral of is dit een signaal dat 1080p en 60 fps een combinatie is waar de One nog niet aan kan voldoen?  Hoe dan ook, de gameplay zal er niet onder lijden en als je enthousiast bent over BF 4 dan zal de minder dan verwachtte resolutie niet iets zijn waar je de game op afrekent.

maxresdefault[1]

19 maart komt de game naar ons toe. Een weekje dus nog. En voor EA acces leden is het nog eerder genieten. Een mode van Hardline die mij trouwens erg vet lijkt is Crosshair. Hierin speel je 5 tegen 5 met die restrictie dat dood hier dus ook echt dood is. Zou dit de oplossing zijn voor de meer tactische spelers die niet blind een gevecht in lopen maar weten dat die headshot ook gelijk het laatste is wat je beleeft en daardoor dus voorzichtiger en berekend de game in gaan? Ik kijk er alvast naar uit om deze mode te gaan spelen met een goed team.

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Niels van der Grift
Niels van der Grift
9 jaren geleden

Dit is wel echt…absurd