Met nog maar een paar dagen te gaan voordat de nieuwe Battlefield wordt aangekondigd, gaat EA de Sinterklaasmodus in.

Ze geven namelijk DLC’s weg van de vorige twee delen, Battlefield 4 en Battlefield Hardline. Voor Battlefield 4 kan je de Dragon’s Teeth DLC voor niks downloaden. Dragon’s Teeth is in mijn ogen de beste DLC die er in de reeks zit. Maps die zich allemaal in stedelijke gebieden bevinden en die een vorm van Levelution in zich hebben. Zo heb je Propaganda, een stad in Noord-Korea, met een voortrazende trein die langs komt maar ook Pearl Market, een stadswijk waarin je van grond tot daken kan vechten.

Voor Battlefield Hardline kan je de Robbery DLC gratis aanschaffen. Dit pakket heeft ook vier nieuwe maps: Precinct 7, The Docks, Museum en Break Pointe. Maar ook een nieuwe modus en nieuwe uitrustingen. Deze aanbiedingen gelden nog tot 10 mei dus zorg dat je ze aanschaft voor die tijd.

EA Access

Voor de EA Access bezitters is er een grotere verrassing. Voor hen is Battlefield 4 Premium namelijk gratis geworden en daarmee kan je dus alle DLC downloaden en spelen zolang je abonnee bent. Ook Battlefield Hardline is tijdelijk als premium te gebruiken maar dit eindigt op 1 september. Natuurlijk alleen als je EA Access lid bent. Weer een reden om deze zeer aantrekkelijke service te kiezen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments