Tijdens Gameblast 2015, een gamemarathon die live wordt gestreamd, lieten de ontwikkelaars van Slightly Mad Studios een vergevorderde versie van hun Project CARS zien. Ze beantwoorden ook nog enkele vragen, maar de vraag of de game ook op 1080p op de Xbox One verschijnt werd heel subtiel vermeden.

Trukendoos

Wie Project CARS zegt, zegt regen. Zo begon de gameplay natuurlijk weer in de regen, want dan wordt de hele trukendoos opengehaald en glimt alles zo lekker realistisch, met leuke effectjes en alles. Maar eerlijk is eerlijk, de game ziet er ontzettend goed uit. De meest realistische game van het moment zeg ik maar voor het gemak.

Project CARS 3

1080p geouwehoer

Slightly Mad Studios gaf vorig jaar al aan dat ze mikten op 1080p en 60fps voor de game. In de stream werd vol trots verteld dat de PS4 op die betreffende resolutie en framerate draait. De vraag of dat dan ook voor de Xbox One geldt werd talloze keren vermeden. Het vermoeden is dat ze in dit stadium toch nog proberen om 1080p mogelijk te maken, maar geen beloftes kunnen maken. Ze geven wel aan dat de Xbox One wat technische beperkingen heeft ten opzichte van de Playstation. Het is niet onwaarschijnlijk dat dat te maken heeft met Virtual Reality op beide consoles.

DLC

Verder kunnen we na 2 april, wanneer de game te spelen is, regelmatig DLC verwachten waarin nieuwe auto’s en tracks zitten. Dat zal ook meer zijn dan wat we gewend zijn van de huidige racegames. Ook zullen er speciale events komen zoals de 24 uur van Le Mans. Wanneer je hem dan echt 24 uur achter elkaar speelt, krijg je een achievement.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties