Als je tegenwoordig de naam Playground Games hoort, dan denk je bijna automatisch aan de hoeveelheden toptalent die ze bij die studio binnen aan het halen zijn. Oh, en aan Forza Horizon. In allebei die categorieën zijn ze weer lekker bezig.

Wat een monsterstudio begint dat Playground Games langzaamaan te worden zeg. Er lopen inmiddels mensen rond afkomstig van Naughty Dog, Sony Santa Monica, Rocksteady, BioWare, Crystal Dynamics en ga zo maar door. Voorlopig lijken ze ook nog niet klaar te zijn met mensen aannemen, want nu hebben ze voormalig Rockstar Games Lead Tester Nathan Buchanan toegevoegd aan hun werknemersbestand.

Bij Playground werken ze nog altijd aan een onaangekondigde RPG (Fable 4?), maar Buchanan is aangenomen om te gaan werken aan Forza Horizon 5 en er staat nog een hele sloot aan vacatures voor het Forza Horizon Team open.

De game is nog niet officieel aangekondigd en er is dus verder ook nog weinig over bekend, behalve dat we waarschijnlijk weer met dikke auto’s aan het jakkeren mogen. Een releasedatum is nog helemaal niet aan de orde, maar ik verwacht zelf zo rond de launch van de Xbox Scarlett aan het einde van 2020.

Voordat Forza Horizon 4 uitkwam waren er al geruchten dat die game zich in Japan af zou spelen. Getuige deze concept art hebben de ontwikkelaars daar zelf ook al eens over nagedacht

Waar hopen jullie op dat we naartoe gaan in Forza Horizon 5? Japan lijkt mij persoonlijk wel heel gaaf en daar hebben de ontwikkelaars zelf ook al eens over nagedacht. De geruchten gingen namelijk dat deel 4 zich al af zou gaan spelen in Japan en daar was ook concept art voor gemaakt. Totdat er een officiële aankondiging is blijft het echter afwachten. Ik kijk er wel weer naar uit in elk geval.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties