Join team XBNL in Forza Horizon 5: Rally Adventure

Afgelopen week is de nieuwe DLC van Forza Horizon 5 verschenen. In Rally Adventure bezoeken we een gloednieuw gebied en dat is natuurlijk het allerleukst om samen te doen!

De release van Forza Horizon 5 is alweer meer dan een jaar geleden. Toch wordt de game nog flink door de ontwikkelaars ondersteund. Er is dan ook nog een grote groep gamers die Forza Horizon 5 is blijven spelen en nu ook weer met de nieuwe DLC aan de slag is. Lijkt het je leuk om de nieuwe DLC samen met ons te verkennen, join dan gerust de XBNL-club. In dit artikel leggen we uit hoe je lid kunt worden.

Word lid van Team XBNL!

Net als in Forza Horizon 4, kun je ook in deel vijf weer lid van een Club worden. Er zitten enkele voordelen aan. Zo kun je bijvoorbeeld onderling competities opzetten of vinyls ontwerpen die je dan met je teamgenoten kunt delen. Clubs zijn een mooie manier om samen events te organiseren en het digitale leven in Mexico nog wat extra sjeu te geven.

In-game zie je meteen wie er bij de club zitten als je rond rijdt en mensen tegen komt. En je gaat eerder samen racen met mede club mensen, zeker wanneer je racebuddy’s bijvoorbeeld even niet online zijn. Het is dan makkelijker om snel even samen een event te starten. En natuurlijk gezelliger.

Pethor van de XBNL-Discord

Maar hoe kun je dan van een club lid worden?

Dat is eigenlijk vrij simpel. Je zult eerst een aantal races moeten doorlopen, voordat je deze functie als het ware unlocked. Vervolgens zie je in het start menu dat er steeds meer onderdelen van de game zijn. Zodra Online beschikbaar is ga je naar 1) Clubs en vervolgens 2) Search Clubs. Je kunt dan XboxNederland of XBNL invoeren.

Super simpel dus en veel plezier gegarandeerd. Mocht je na het racen nog lekker willen napraten dan kun je ons natuurlijk ook op Discord joinen.

Voor nu: veel race plezier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties