Join team XBNL in Forza Horizon 5

Vanaf morgen is het zover. De beste racegame die op consoles te spelen is, kan dan opgestart worden. En natuurlijk doen we dat gezellig met elkaar!

Onze Jeff heeft de afgelopen twee weken al de nodige uurtjes in het Mexico van Forza Horizon 5 doorgebracht. Zijn review laat dan een dikke 10 zien. Een groot deel van onze community is inmiddels zelf ook al lekker met de game aan de slag. De premium editie is namelijk al sinds vrijdag 5 november te spelen. Op dinsdag 9 november is de game voor iedereen met een Xbox Game Pass subscriptie beschikbaar. Hoogste tijd dus om de XBNL troepen te verzamelen!

Word lid van Team XBNL!

Net als in Forza Horizon 4, kun je ook in deel vijf weer lid van een Club worden. Er zitten enkele voordelen aan. Zo kun je bijvoorbeeld onderling competities opzetten of vinyls ontwerpen die je dan met je teamgenoten kunt delen. Clubs zijn een mooie manier om samen events te organiseren en het digitale leven in Mexico nog wat extra sjeu te geven.

In-game zie je meteen wie er bij de club zitten als je rond rijdt en mensen tegen komt. En je gaat eerder samen racen met mede club mensen, zeker wanneer je racebuddy’s bijvoorbeeld even niet online zijn. Het is dan makkelijker om snel even samen een event te starten. En natuurlijk gezelliger.

Pethor van de XBNL-Discord

Maar hoe kun je dan van een club lid worden?

Dat is eigenlijk vrij simpel. Je zult eerst een aantal races moeten doorlopen, voordat je deze functie als het ware unlocked. Vervolgens zie je in het start menu dat er steeds meer onderdelen van de game zijn. Zodra Online beschikbaar is ga je naar 1) Clubs en vervolgens 2) Search Clubs. Je kunt dan XboxNederland of XBNL invoeren.

Super simpel dus en veel plezier gegarandeerd. Mocht je na het racen nog lekker willen napraten dan kun je ons natuurlijk ook op Discord joinen.

Voor nu: veel race plezier! Hou onze website in de gaten want ik sluit niet uit dat we ook binnenkort een vervolg op XBNL Club Horizon uit zullen zenden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments