Al eerder hebben we een artikel gewijd aan het eventuele streamen van games vanuit de pc naar de Xbox One. Nu is er een nog vreemder bericht opgedoken.

Xbox stuurt nog wel eens een poll uit naar zijn gebruikers. Ze vragen spelers dan om bepaalde functies die in de toekomst op de planning staan een cijfer te geven. Het is een soort marketing en pr tool om zo de reacties van hun gebruikers te peilen. In dat laatste zit wel een interessant deel namelijk het spelen van pc games op je Xbox One met een uitbreiding in de graphics. Hieronder zie je de genoemde vraag.

surveyclip

Wat zou Xbox hiermee bedoelen? Het noemen van dashboards laat een suggestie achter die verder gaat dan een kleine push van de huidige grafische kracht maar dat er daadwerkelijk iets van de kracht van je pc wordt overgebracht naar de Xbox One. Zou dit dan de opstap zijn naar het eerder genoemde streamen van pc games naar je Xbox One zodat ze daarop speelbaar zijn? Of bedoelt men dat je pc games die je thuis speelt op een wat mindere pc naar de Xbox One kan porteren en daar op betere instellingen kan spelen? Wat denken jullie?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rene Katerberg
8 jaren geleden

Ik denk dat ze bedoelen dat de games worden uitgebreid met bepaalde graphische elementen en statistieken. Aangezien er staat enhance with graphics en niet with enhanced graphics