We zijn het er allemaal wel over eens dat Cyberpunk 2077 in de basis een heel toffe game is geworden. We zijn het ook eens dat er nog genoeg aan te verbeteren valt. Met patch 1.2 die onderweg is komt dan ook een gigantische lijst met fixes.

Er wordt nog steeds keihard gewerkt om Cyberpunk 2077 op het niveau te krijgen dat de game bij de release al had moeten hebben. Om aan te tonen wat er allemaal verbeterd gaat worden met de aankomende patch heeft CD Projekt RED een lijst met fixes online gezet die we even doorgespit hebben.

Zo worden er nu diverse verbeteringen doorgevoerd aan de driving mechanics zodat voertuigen beter te besturen zijn. Ook komt er een slider waarmee de gevoeligheid van de besturing aangepast kan worden. Een ander behoorlijk irritatiepuntje was dat de NCPD bij elke scheet die je liet ineens vlak achter je spawnde. Met de nieuwe patch wordt dit ook aangepakt. Verder waren er ook diverse bugs die tijdens de quests optraden. Ook hier is CD Projekt RED flink mee aan het werk geweest. Daarnaast moet de nieuwe patch er uiteraard ook voor zorgen dat de game flink wat stabieler gaat draaien op de Xbox One.

De lijst is te lang om volledig te noemen, maar wil je toch even kijken wat er allemaal in staat, dan kun je de patchlijst hier vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties