Belangrijke mededelingen omtrent Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Over maps en over releases. Lees en huiver!

Tijdens de Call of  Duty XP verklaarde men dat maar 10 maps van de originele game bij de release aanwezig zouden zijn. Later zou dit dan nog aangevuld gaan worden tot het totaal van 16 maps. Dit liet David Pellas van Raven Software weten.

cryuj7bwyaab3g91“Wat we eerder hebben aangekondigd is dat we 10 maps aanbieden bij de release van de game en dit blijft staan. Vandaag laten we weten dat de zes andere maps aan iedereen die Modern Warfare Remastered heeft aangeschaft, iedereen die deze bezit en en iedereen die een versie van Infinite Warfare die erbij geleverd wordt heeft, zonder extra kosten zal worden geleverd.” aldus David Pellas.

Deze tekst zet de speculatie machine in werking. Nu kunnen we deze woorden op twee manieren lezen. Je krijgt de maps gratis omdat je Modern Warfare Remastered hebt gekocht als onderdeel van Infinite Warfare. Of je leest dat zowel diegene die een versie hebben die geleverd is bij Infinite Warfare als diegene die de game los hebben gekocht de maps krijgen. Ik persoonlijk weet het niet en ik lees het toch meer vanuit het bonus verhaal. Maar wie weet heeft David hier een beetje zijn beurt voorbij gepraat en komt Call of Duty: Modern Warfare Remastered ook los op de markt. Als dit al gebeurt dan zal men dit pas doen als Infinite Warfare al volop in de verkoop zit. De kans is anders zeer groot dat Infinite Warfare zeer teleurstellende verkoopcijfers laat zien.

We houden het in de gaten.

Source: Gamereactor

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties