Had je Infinite Warfare geboycot omdat je het er niet mee eens was dat je die game moest aanschaffen om Modern Warfare nog een keer te mogen spelen? Dan wordt je vasthoudendheid nu beloond.

In november van het afgelopen jaar brak de hel zo’n beetje los. Een hoop gamers wilden Infinite Warfare helemaal niet, die wilden de remastered versie van Modern Warfare. Dat je het een niet zonder het ander kon krijgen, dat beviel ze allerminst.

Gelukkig wil Activision altijd wel wat extra geld binnen harken en dus hebben ze goed nieuws voor diegenen die nog altijd graag Modern Warfare Remastered willen hebben. Vanaf nu kun je je portemonnee trekken, €45 neertellen en dan mag je aan de slag met je favoriete Call of Duty titel. Helaas is er ook minder goed nieuws. Activision wil namelijk nog meer extra geld binnen harken en dus moet je nogmaals je portemonnee trekken voor de extra map packs.

De gamers met een Playstation konden hem al eerder los krijgen vanwege de deal die Activision met Sony heeft, maar nu zijn wij ook aan de beurt. Wie van jullie gaat hem halen?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
DarkCaBo
DarkCaBo
5 jaren geleden

Wat een belachelijke prijs zeg! Ik heb de bundel van deze en infinite voor 39,99 gekocht hahaha echt triest man!