Standalone Call of Duty: Modern Warfare Remastered officieel aangekondigd

In mei kreeg het gerucht al duidelijkere vormen. Call of Duty: Modern Warfare zou ook een standalone versie krijgen. Nu is het zeker.

De Remastered versie van Modern Warfare is alleen verkrijgbaar in een combipakket met Infinite Warfare. Een groot aantal gamers kocht Call of Duty: Infinite Warfare alleen maar om de remasterde versie van Modern Warfare te kunnen spelen. Al vanaf het begin was er een verwachting dat ze op een bepaald moment deze game ook los zouden gaan verkopen. Geruchten waren er genoeg maar nu is het zeker.

Activision heeft officieel laten weten dat de PS4 spelers vanaf volgende week deze game ook los kunnen aanschaffen. Helaas alleen nog de PS4 spelers omdat Activision met dit platform een deal heeft. Maar ook de Xbox One gamers komen later aan de beurt.

De game bevat de volle campaign en 16 multiplayer maps. Wat er niet bij zit is de Modern Warfare Remastered Variety Map Pack, met de Killhouse, Broadcast, Creek en Chinatown maps.

Dinsdag wordt de Call of Duty’s “Days of Summer” promotie gestart, een vijf weken durend event met maps, dubbele XP, nieuwe playlists, gear en nog veel meer. Ook zal er een extra map met zomerthema in deze remaster geduwd worden. De game zal zowel fysiek als digitaal te krijgen gaan zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments