Toen de remaster van Call of Duty: Modern Warfare werd aangekondigd als onderdeel van combi met Call of Duty: Infinite Warfare waren een hoop gamers hier niet blij mee.

Een groot aantal heeft met tegenzin de futuristische Infinite Warfare maar voor lief genomen om zo toch de gouwe ouwe Modern Warfare te kunnen spelen. Voor diegene die dat hebben geweigerd lijkt er goed nieuws te zijn.

Het is nog allemaal erg in de geruchten sfeer. Op de site van Gamefly, een streamingdienst voor games, was heel kort een bestelpagina voor de Xbox One versie van Modern Warfare te zien. Hij zou via die dienst vanaf 20 juli beschikbaar zijn. De aankondiging is ondertussen, en dat is meestal een teken dat dit wel een kern van waarheid heeft, weggehaald. Wat het nog echter maakt is dat diezelfde game voor de PS4 ook is gesignaleerd maar dan 30 dagen eerder. Het is algemeen bekend dat Activision een deal heeft met Playstation dus die early release zou in dat beeld passen.

Zoals aangegeven zijn deze pagina’s ondertussen offline gegaan maar zoals de aloude regel klinkt “eens op het internet, altijd op het internet”, zijn er natuurlijk screenshots gemaakt. De kans is dus zeer groot dat we binnenkort van Activision te horen gaan krijgen dat de stand-alone versie van Call of Duty: Modern Warfare Remastered binnenkort in de winkel zal liggen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties