Ex-hoofd van Lionhead Studio gaat het team in Washington versterken.Met dit nieuws maakt Microsoft duidelijk dat de integratie tussen de HoloLens en de Xbox One voor hen een serieuze zaak is.

Needham neemt leiding HoloLens team

John Needham gaat een team leiden dat games zal gaan ontwikkelen voor beide platformen, zowel voor de  Xbox One als voor de HoloLens. In Washington zal John onder Kudo Tsunoda gaan vallen, die op dit moment de leiding heeft over het HoloLens team. Hiermee laat Microsoft zien dat het voor de software gigant van groot belang is dat de HoloLens compatibel wordt met in ieder geval de Xbox One. Tijdens de onthulling van de HoloLens was dit al waar te nemen in de video waar men een Xbox One zag staan, iemand met een HoloLens op z’n neus en een tweede persoon met een Windows (10?) tablet.

hololens-xboxone-tablet

Microsoft heeft ook laten weten dat Phil Spencer de leiding neemt over de Noord-Amerika en Europa divisies na het aftreden van Phil Harrison. Phil Spencer zal daarnaast ook de leiding nemen over de studio’s die Forza, Halo, Gears of War en Minecraft ontwikkelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties